Clairvoyance i Vejle

Clairvoyant vejledning i klinikken i Vejle eller online via Zoom eller facetime.

Clairvoyance er også kendt under betegnelsen klarsyn og er til dig som søger afklaring i karrieren, kærlighedslivet, parforholdet, arbejdslivet, økonomien, din personlige udvikling eller hvis du søger, at få belyst et emne som fylder i dig.  Du kan også bruge en session til at få klarhed for om du er på rette vej i livet.

Jeg gør brug af tarot, orakel og englekort som er en fantastisk måde at få et visuelt billede af dine budskaber. Kortene er med til at give støttende, løftende og brugbare beskeder som er med til at hjælpe dig godt videre, dvs. kortene viser ikke budskaber om dårlige begivenheder, situationer m.m.

Kortene viser altid et her og nu billede af det sted som du står i livet, hvis du efterfølgende træffer at gå en bestemt vej, så vil kortene også ændre sig. Derfor kan det være en god ide at få lagt tarot flere gange om året.

Clairvoyance har til formål at sende dig styrket og opløftet videre.

Når du kommer til en session eller ved en fjernsession, stiller jeg mig ind på dig. Du vil få budskaber igennem clairvoyance og kortene som hver især repræsenterer en vinkel på dit spørgsmål eller situation.

Når du bestiller en session skal du være forberedt på hvad du ønsker vejledning omkring. 

En session varer 45 minutter, der er mulighed for at stille spørgsmål løbende. Du kan også bestille en session på 20 minutter, hvor vi her trækker ca. 4 kort. Ved mini session kan du få belyst ét emne.  

Min baggrund:
Clairvoyance, spirituelt udviklingsforløb ved Clairvoyant Medium Camila Würtzgaard
Medieskab, spirituelt udviklingsforløb  ved Clairvoyant Medium Camila Würtzgaard (afdødekontakt)
Grundlæring i Energiarbejde med Krystaller – ved Kristina Andersen/Moon Mica
Mindsetforløb, klub 3% – ved Bering & Søgaard

Klinikken i Vejle, afdødekontakt, clairvoyance, tarot m.m.
Klinikken i Vejle, afdødekontakt, clairvoyance, tarot m.m.

Klinikken i Vejle

Klinikken i Vejle ligger meget centralt i midten af vejle centrum. Orla Lehmannsgade finder du som en sidegade til Vejle gågade. Kommer du i bil er der parkering i Vedelsgade, hvor der er gratis parkering i 3 timer. 
Kommer du med offentligt transport ligger banegården 5 minutters gang fra klinikken. 

Når du kommer til adressen finder du en port hvor der er en dørtelefon. Herefter kan du vælge at tage trappen op til 4. sal eller du kan tage elevatoren op som du finder inde i receptionen.

Kommer du før din aftalte tid finder du også et venteværelse til højre for indgangen som du gerne må tage plads i. Toiletter finder du til venstre for indgangen nede af gangen. 

Der står håndsprit lige indenfor døren som du kan benytte dig af.

Etik

Praktisk

ANDRE SIGER:

Kontakt

Clairvoyant Medie
Maja Svensk

Orla Lehmannsgade 5, 4. sal
7100 Vejle

CVR 35629076

cropped-Logo_clairvoyant_hvid_512x512.png
Du kan betale med: