Clairvoyance

Clairvoyant vejledning i Vejle eller online via instagram, facetime eller telefonopkald.

Clairvoyance er også kendt under betegnelsen klarsyn og er til dig som søger afklaring i karrieren, kærlighedslivet, parforholdet, arbejdslivet, økonomien, din personlige udvikling eller hvis du søger, at få belyst et emne som fylder i dig.  Du kan også bruge en session til at få klarhed for om du er på rette vej i livet.

Jeg gør brug af tarot, orakel og englekort som er en fantastisk måde at få et visuelt billede af dine budskaber. Kortene er med til at give støttende, løftende og brugbare beskeder som er med til at hjælpe dig godt videre, dvs. kortene viser ikke budskaber om dårlige begivenheder, situationer m.m.

Kortene viser altid et her og nu billede af det sted som du står i livet, hvis du efterfølgende træffer at gå en bestemt vej, så vil kortene også ændre sig. Derfor kan det være en god ide at få lagt tarot flere gange om året.

Du vil få budskaber igennem clairvoyance og kortene som hver især repræsenterer en vinkel på dit spørgsmål eller situation.

Når du bestiller en session skal du være forberedt på hvad du ønsker vejledning omkring samt at budskaber kan give dig et nyt perspektiv på områder af dit liv. Gør op med dig selv om du er klar til at modtage beskeder.  

En session varer 45 minutter, der er mulighed for at stille spørgsmål løbende. Du kan også bestille en session på 20 minutter, hvor vi her trækker ca. 4 kort. Denne session kan du få belyst ét emne.  

Min baggrund:
Clairvoyance, spirituelt udviklingsforløb ved Clairvoyant Medium Camila Würtzgaard
Medieskab, spirituelt udviklingsforløb  ved Clairvoyant Medium Camila Würtzgaard (afdødekontakt)
Grundlæring i Energiarbejde med Krystaller – ved Kristina Andersen/Moon Mica
Mindsetforløb, klub 3% – ved Bering & Søgaard
Mindset Mastery Coach uddannelse – ved Kristina Andersen

Etik

Praktisk

ANDRE SIGER:

Kontakt

Clairvoyant Medie
Maja Svensk

CVR 35629076

cropped-Logo_clairvoyant_hvid_512x512.png
Du kan betale med: