Mit navn er Maja Svensk og jeg er clairvoyant medie, men det har jeg ikke altid vidst at jeg var. Jeg er opvokset på et landsted fra 1850 og har igennem hele min barndom fornemmet og set energier og den åndelige verden. Mange oplever ofte at den  spirituelle og åndelige kontakt fader væk når man bliver voksen og det går hen og bliver erindringer.
Min oplevelse har dog været det modsatte. Jo ældre jeg er blevet, jo stærkere er mine fornemmelser for energier og den åndelige kontakt blevet. Jeg kunne fortælle så mange spøgelseshistorier at der var nok til flere aftener. Derfor tog jeg den beslutning at tage dette til mig og arbejde med det for at kunne hjælpe andre. 

Jeg er i løbende udvikling og søger hele tiden mere viden og læring for at kunne dygtiggøre mig på det spirituelle plan. På den måde vil jeg kunne hjælpe andre bedst i deres personlige udvikling. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak, hvis du vil høre mere om de forskellige ting jeg tilbyder.

Tak fordi at du landede på min side. 

De bedste energier
Maja Svensk

Baggrund:

Clairvoyance, spirituelt udviklingsforløb ved Clairvoyant Medium Camila Würtzgaard
Medieskab, spirituelt udviklingsforløb  ved Clairvoyant Medium Camila Würtzgaard (afdødekontakt)
Grundlæring i Energiarbejde med Krystaller – ved Kristina Andersen/Moon Mica
Mindset Mastery Coach – ved Kristina Andersen 𝐌𝐢𝐧𝐝𝐬𝐞𝐭 𝐌𝐚𝐤𝐞𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐀𝐜𝐚𝐝𝐞𝐦𝐲
Mindsetforløb, klub 3%
– ved Bering & Søgaard
Kontakt

Clairvoyant Medie
Maja Svensk

CVR 35629076

cropped-Logo_clairvoyant_hvid_512x512.png
Du kan betale med: