Åndelig aktivitet

Få bekræftet eller fjernet ånder og afdøde i dit hjem ved husrensning af ånder. Jeg kører ud til private og erhverv som føler sig forstyrret af åndelig aktivitet.

Når du har besøg i dit hjem af afdøde kan du bl.a. opleve:

– Uforklarlige lyde
– En følelse af at være overvåget
– Forstyrrelser i løbet af dagen eller natten ved lyde, genstande som flytter sig
– Nogle gange kan ånder også påføre fysiske påvirkninger
– Nogle vil kunne opleve drastiske svingninger i humør
– De kan også være med at forstyrre din nattesøvn m.m.

Har du en mistanke om eller er sikker på at du/I har besøg af en afdød og ønsker at få dette bekræftet eller fjernet. Så skriv en besked til mig om dit/jeres udfordring.

Pris for husrens: 1.800,-
Varighed ca. 1  time og 30 min.

OBS: ved bestilling betales 900,- via MobilePay og det resterende beløb.

Book en husrensning:

Clairvoyant Medie Maja Svensk

Skriv en mail på hej@clairvoyantmajasvensk.dk
Eller ring til mig på tlf.: 26275244

Har du spørgsmål til en husrensing er du også velkommen til at kontakte mig.

Hvordan foregår en husrens

Når du booker mig til en husrensning af ånder for, at bekræfte eller fjerne afdøde i dit hjem eller på arbejdspladsen, vurderer jeg først og fremmest, hvor stor opgaven er. Da jeg nogle gange kan tage en partner med for at løfte energien og gøre den stærkere. 

Jeg går altid en runde på lokationen for at afklare hvor mange mange ånder der er til stede, hvilken type energi det er og hvilke mønstre der er i deres adfærd. Jeg vil fortælle noget om, hvem jeg fornemmer der er på lokationen, hvordan de ser ud, hvilket tøj de har på hvis de tillader mig at se dette. Samt jeg vil stille mig ind på alder, køn osv. Jeg stiller mig ind på om den eller de afdøde har en forbindelse til dig eller jer som bor i hjemmet. Under en husrensning bedes børn under 18 år ikke at være hjemme. 

Ved den rensning for åndelig aktivitet sørger jeg altid for at du/I har det godt bagefter og hjælper evt. med at skabe noget jordforbindelse så du/I finder balancen igen. 

Har du/I spørgsmål til husrensning er i altid velkommen til at skrive en mail til mig på: hej@clairvoyantmajasvensk.dk.

Kontakt

Clairvoyant Medie
Maja Svensk

CVR 35629076

cropped-Logo_clairvoyant_hvid_512x512.png
Du kan betale med: