20 minutters clairvoyance er for dig som gerne ønsker svar og vejledning omkring et emne som fylder i dit liv. I løbet af sessionen har du mulighed for løbende at stille uddybende spørgsmål til beskederne. 

Clairvoyance forgår  online telefonopkald, facetime, instagram eller telefonopkald og her har du mulighed for at få afklaring på 1-2 spørgsmål. 
Hvis du aldrig har prøvet clairvoyance eller klarsyn som det også hedder, så er 20 minutter en rigtig god måde at se hvad netop sådan en session kan gøre for dig.

Clairvoyance har til formål at støtte, bekræfte eller afkræfte spørgsmål du har til pågældende situationer eller faser i livet. 

Du vil møde forståelse, empati og støtte hos mig og jeg har 100% tavshedspligt.

Ved en session stiller jeg mig ind på dig og din energi. Du vil få budskaber igennem bl.a. tarotkort som hver især repræsenterer en vinkel på dit spørgsmål eller situation. Det er en rigtig god måde at få et billede på de beskeder som ligger klar til dig.  

Når du bestiller en session kan du overveje om du ønsker, at jeg skal stille mig ind på et bestemt emne, eller jeg kan se hvad der lægger af generelle clairvoyante budskaber til dig. 

Etik

Praktisk

Kontakt

Clairvoyant Medie
Maja Svensk

CVR 35629076

cropped-Logo_clairvoyant_hvid_512x512.png
Du kan betale med: