20 minutters clairvoyance er for dig som gerne ønsker svar og vejledning omkring et emne som fylder i dit liv. I løbet af sessionen har du mulighed for løbende at stille uddybende spørgsmål til beskederne. 

Clairvoyance forgår ved fremmøde i Vejle eller som fjernclairvoyance via telefonopkald eller Zoom og her har du mulighed for at få afklaring på 1-2 spørgsmål. 
Hvis du aldrig har prøvet clairvoyance eller klarsyn som det også hedder, så er 20 minutter en rigtig god måde at se hvad netop sådan en session kan gøre for dig.

Clairvoyance har til formål at støtte, bekræfte eller afkræfte spørgsmål du har til pågældende situationer eller faser i livet. 

Du vil møde forståelse, empati og støtte hos mig og jeg har 100% tavshedspligt.

Når du kommer til en session eller ved en fjernsession, stiller jeg mig ind på dig og din energi. Du vil få budskaber igennem bl.a. tarotkort som hver især repræsenterer en vinkel på dit spørgsmål eller situation. Det er en rigtig god måde at få et billede på de beskeder som ligger klar til dig.  

Når du bestiller en session kan du overveje om du ønsker, at jeg skal stille mig ind på et bestemt emne, eller jeg kan se hvad der lægger af generelle clairvoyante budskaber til dig. 

Klinikken i Vejle

Klinikken i Vejle ligger meget centralt i midten af vejle centrum. Orla Lehmannsgade finder du som en sidegade til Vejle gågade. Kommer du i bil er der parkering i Vedelsgade, hvor der er gratis parkering i 3 timer. 
Kommer du med offentligt transport ligger banegården 5 minutters gang fra klinikken. 

Når du kommer til adressen finder du en port hvor der er en dørtelefon. Herefter kan du vælge at tage trappen op til 4. sal eller du kan tage elevatoren op som du finder inde i receptionen.

Kommer du før din aftalte tid finder du også et venteværelse til højre for indgangen som du gerne må tage plads i. Toiletter finder du til venstre for indgangen nede af gangen. 

Der står håndsprit lige indenfor døren som du kan benytte dig af.

Klinikken i Vejle, afdødekontakt, clairvoyance, tarot m.m.

Etik

Praktisk

Kontakt

Clairvoyant Medie
Maja Svensk

Orla Lehmannsgade 5, 4. sal
7100 Vejle

CVR 35629076

cropped-Logo_clairvoyant_hvid_512x512.png
Du kan betale med: