Clairvoyance betyder klarsyn. Jeg har som clairvoyant skabt et sprog til den åndelige verden som derigennem kan vise mig billeder, smage, dufte, følelser mm. som har relation til dig som klient. Derved har jeg mulighed for at tolke de billeder m.m. for at kunne støtte og vejlede dig på bedst mulige måde. 

Clairvoyance har hos mig kun det formål at støtte og vejlede dig konstruktivt på din rejse for at finde svar. Jeg stiller mig derfor ikke ind på alvorlig sygdom og død samt tredje person.

Tarot, orakel og englekort er en rigtig god måde, at få et billede på de åndelige beskeder som ligger til dig. Kortene arbejder kun ud fra et synspunkt om at løfte dig som klient og stille dig bedre efter endt session. 

Der er altid mulighed for at tage billeder af de kort som bliver trukket i forbindelse med et tarotoplæg.

  • Jeg stiller mig kun ind på personer som har givet tilladelse til det.
  • Du skal være fyldt 18 år for at modtage clairvoyance
  • Sessionerne har til formål at stille klienten bedre.
  • Jeg har evnen til at sætte mig ind i klientens sted.
  • Jeg udfører altid clairvoyance i forsvarligt fysisk og psykisk balance. 
  • Jeg har tavshedspligt.
  • Jeg stiller mig ikke ind på alvorlig sygdom og død.

Når du booker en session hos mig giver det ofte rigtig god mening hvis du har nogle spørgsmål som du gerne vil have svar på, for at du netop får det ud af det som du ønsker af en clairvoyance. 

Har du ikke nogle spørgsmål stiller jeg mig ind og ser hvilke budskaber der ligger til dig nu og her, hvad du skal være opmærksom på og hvad der vil gavne dig at lægge dit fokus, både for krop og sind. 

Det eneste krav for en session er, at du skal komme med et åbent sind. 

Under en session har du som klient mulighed for at stille alle de spørgsmål som du mener er både relevant og som du kan mærke giver mening for dig. 
Du er altid velkommen til at byde ind med dine tanker under vejledningen. Det betyder ikke noget for hvilke beskeder som universet har til dig eller hvordan jeg arbejder som kanal for den åndelige verden. 

Ja du er velkommen til at optage sessionen på din telefon så du kan høre den igen.
Ved online sessioner er der også mulighed for at optage sessionen via zoom. 

Fjernclairvoyance foregår online via Zoom. Her vil du få tilsendt et link til din mailadresse som inviterer dig ind til session i Zoom, linket modtager du på dagen.

I Zoom er der mulighed for at optage sessionen, dette skal du nævne før sessionen hvis du ønsker dette. 

Der er ikke forskel på hvilke beskeder som komme frem til dig, universet og den åndelige verden arbejder ikke med afstande, tid og fysiske rammer. 

Jeg har 100% tavshedspligt, i klinikken møder du trygge rammer og forståelse.

Ja, hvis jeg kan mærke at du som klient har brug for et håndgribeligt anker i forbindelse med din personlige udvikling og evt. spirituelle rejse, anbefaler jeg gerne nogle krystaller som vil være med til at være en reminder til at f.eks. elske dig selv, give dig selv pauser, holde jordforbindelse, skabe balance eller give mod og styrke til din personlige udvikling. 

Hvilken krystal der passer lige til dig kan også komme igennem klarsyn.

En spirituelt mentor samtale og forløb er til dig som er i en personlig spirituel udvikling. Det kan bl.a. indeholde generel sparring og vejledning på hvordan du skal navigere i den udvikling som sker, hvordan du kan håndtere din energi og sætte rammer for den åndelige verden når denne ønsker kontakt. 

Du vil få mulighed for at vi sammen tolker på billeder, syn og drømme du oplever. 

Det er et frirum hvor du kan fortælle dine spirituelle oplevelser uden at møde fordomme og blive sat i en boks.

Jeg vil også kunne hjælpe dig med at hvordan du håndterer dit netværk i forhold til at snakke åbent om det og komme med råd til hvordan du finder ligesindede og hvordan du kan udvikle dine evner.

Vælger du at gennemgå et forløb over 3 gange, vil du også modtage guidede meditationer som giver dig værktøjer til at stå stærkt i dig selv og blive mere bevidst om din din energi, krop og sind.

Skriv eller ring gerne til mig hvis du ønsker yderligere information. 

Ja, ønsker du og veninderne en dag eller aften i det spirituelle tegn med klarsyn kommer jeg gerne ud og laver clairvoyance med tarotoplæg. 

Kontakt mig for at aftale tid og sted. Der påregnes altid kørsel med i prisen.

I skal være som minimum 5 personer. 

Skriv til mig på hej@clairvoyantmajasvensk.dk

Mandag – torsdag kl. 9.00 – 16.00
Fredag kl. 9.00 – 14.00

Det er altid muligt at skrive til mig for at få trukket et kort med et clairvoyant budskab.

Du kan booke en tid lige her:

Book tid

IMG_7053

” Jeg behandler alle mine klienter med stor empati, forståelse og etik. 

Sessionerne er udelukkende for personlig udvikling, vejledning og et spirituelt frirum. “

Invester i dig selv

Ja jeg er klar!
Kontakt

Clairvoyant Medie
Maja Svensk

CVR 35629076

cropped-Logo_clairvoyant_hvid_512x512.png
Du kan betale med: