En grounding session har til formål at give dig nogle værktøjer til at finde eller genfinde din jordforbindelse og balance. I denne session vil du komme igennem en guided meditation. 
Denne session indebærer også en clairvoyance med bl.a. tarotkort. Her får du de beskeder som ligger klar til dig igennem den åndelige verden. 

Spirituel vejledning er med til at belyse nogle emner som du ubevidst kan have fortrængt eller ikke har fået accepteret. Sessionerne vil være med til at give dig en reminder og give dig nogle nye perspektiver på nogle forskellige emner så du kan stå stærkere i dig selv.

Hvornår skal du vælge en grounding session:

  • Føler du at personer omkring dræner dig for energi?
  • Oplever du gentagende åndelig aktivitet omkring dig og i dit hjem?
  • Føler du ubalance og kan ikke finde din indre ro?
  • Har du tankemylder?

Clairvoyance og grounding sessioner har til formål at sende dig styrket og opløftet videre.

Klinikken i Vejle, afdødekontakt, clairvoyance, tarot m.m.

Klinikken i Vejle

Klinikken i Vejle ligger meget centralt i midten af vejle centrum. Orla Lehmannsgade finder du som en sidegade til Vejle gågade. Kommer du i bil er der parkering i Vedelsgade, hvor der er gratis parkering i 3 timer. 
Kommer du med offentligt transport ligger banegården 5 minutters gang fra klinikken. 

Når du kommer til adressen finder du en port hvor der er en dørtelefon. Herefter kan du vælge at tage trappen op til 4. sal eller du kan tage elevatoren op som du finder inde i receptionen.

Kommer du før din aftalte tid finder du også et venteværelse til højre for indgangen som du gerne må tage plads i. Toiletter finder du til venstre for indgangen nede af gangen. 

Der står håndsprit lige indenfor døren som du kan benytte dig af.

Etik

Praktisk

Kontakt

Clairvoyant Medie
Maja Svensk

Orla Lehmannsgade 5, 4. sal
7100 Vejle

CVR 35629076

cropped-Logo_clairvoyant_hvid_512x512.png
Du kan betale med: